Ригелет е правилният партньор за постигане и поддържане на оптимизирани резултати в опаковането.

Освен стандартния набор от материали, предлагаме и индивидуални решения за нашите клиенти, базирани на техните нужди и специфика на предлаганите от тях продукти.
Партньорите ни са доволни от икономичните и много ефективни решения, които предлагаме, което превръща опаковането в удоволствие и за техните клиенти.

Закупихме три напълно нови автоматични машини за опаковане на палети с чембер TRANSPAK TP703VLM. През лятото ще монтираме към нова линия за производство на флакони още една напълно автоматична машина за опаковане на палети със стреч фолио EVOPAC KEPLER. Доверяваме се изцяло на екипа на РигелЕТ!

Иванка Димитрова
Иванка Димитрова Булметал

Предлагаме пълна гама от качествени каст стреч фолиа, предназначени да отговорят на всички видове приложения и изисквания. Нашите фолиа минимизират разходите за опаковане като същевременно запазват сигурна и висококачествена опаковка.

Sigma stretch film
Sigma stretch film

Интерпред Партнер се доверява изключително на РигелЕТ за доставка на машините за крайна опаковка. Закупили сме няколко машини за тиксо PACBRO GT 50, както и машини за опаковане със стреч фолио EVOPAC VOLTA и GIROTEC RDL! РигелЕТ е нашият партньор в опаковането !

Станислав Шехинов
Станислав Шехинов Директор Производство, Интерпред Партнер ООД

Една от нашите амбиции е да намалим разходите в индустрията и да насърчим разработването на нови по-икономични и ефективни стреч фолия. Едно от тези екологични предизвикателства доведе до създаването на стреч без шпула, с което спечелихме награди за иновация, а с това доведохме до по-малко отпадъци за клиентите ни.

Magri Autoadesivi
Magri Autoadesivi
brand image
brand image
brand image
brand image
brand image
persenk-invest-logo
rollplast
smurfit-cappa
mebeli-videnov-logo
zebra
deroni - logo
ecomix-logo
edoardo-miloglio-logo
olineza